Katkarapupiiras

Pohja: Sekoita voi ja kuivat aineet yhteen.

Lisää kermaviili, mutta älä vaivaa.

Sekoita tomaatti ja oliivit keskenään, mausta tuoreella basilikalla, mustapippurilla ja yrttisuolalla ja kaada vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita muna, kerma ja juustoraaste ja kaada tomaattiseoksen päälle vuokaan.

Paista 20-30 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jaakkok
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g2.5g18kcal0g0g2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.9g17kcal0.5g3.4g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 2.5g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Oliivi kivetön musta rainbow1.3g2.3kcal0g0.1g0.2g0g
Katkarapu 5g3.4kcal0.7g0g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%5g8kcal0.1g0.1g0.8g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 2.5g10kcal0.7g0g0.8g0g
Muna, annos 60g3g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g128kcal4.6g7.8g8.8g0.6g
Valittu annoskoko31g64kcal2.3g3.9g4.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g32kcal1.2g2g2.2g0.2g
Arvot/100g100g207kcal7.4g12.6g14.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203460