Karpin jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Ruskista sipulit voissa ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää mausteet ja viimeisenä tuorejuusto.

Paista toisella pannulla n. 1cm paksuisia kesäkurpitsaviipaleita voissa molemmin puolin.

Lado kesäkurpitsat ja jauheliha päällekkäin uunivuokaan ja lisää juustoraaste päälle.

Paista 20 min 225 asteessa tai kunnes pinta on ruskeaa.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Aminohappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Voi 0.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Jauheliha, sika-nauta 8.1g18kcal1.4g0g1.4g0g
Tomaattisose tomaattipyree 0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk5g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Basilika, tuore 0g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Pippurinen tuorejuusto (Pirkka), annos 10g0.9g1.7kcal0g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 10g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa3.5g11kcal0.8g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g79kcal4.6g2g5.6g0.4g
Valittu annoskoko31g40kcal2.3g1g2.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g20kcal1.2g0.5g1.4g0.1g
Arvot/100g100g129kcal7.5g3.2g9.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243715