Juustokala paprika+sipuli (karppi)

Sipulisilppu ja paprikat vuuan pohjalle.

Päälle kalat+ mausteita oman maun mukaan.

Keskenään sekoitetut kerma + kermaviili ja juustoraaste kipataan päällimmäiseksi ja paistetaan 200 asteessa kolme varttia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 567 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g3.6g13kcal1g0.1g1g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g11g2.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Seiti fileitä Findus7.3g5.1kcal1.2g0g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1.8g6.2kcal0g0.1g0.7g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g3.6g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g61kcal4.8g2g3.8g0.6g
Valittu annoskoko31g31kcal2.4g1g1.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g15kcal1.2g0.5g1g0.2g
Arvot/100g100g100kcal7.8g3.2g6.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123168