Papu-jauhelihamössö

Kuullota sipulit rypsiöljyssä.

Heitä sekaan jauheliha ja ruskista.

Lisää pavut liemineen, jatka paistamista.

Lisää mausteet ja vesi.

Kypsennä ilman kantta 5min.

Heitä joukkoon fetajuustot, anna kypsyä kakkosella hetken aikaa.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1134 grammaa

Patman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha11g18kcal2.1g0g1.1g0g
Kidneypavut chilikastikeessa 410g (Rainbow)11g13kcal0.9g2g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Feta, Arla Apetina 10 %4.9g8.9kcal1.1g0g0.5g0g
Rypsiöljy 0.4g3.3kcal0g0g0.4g0g
Vesi2.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g87kcal8.2g4.2g4.2g0g
Valittu annoskoko31g44kcal4.1g2.1g2.1g0g
Annoskoko puolitettuna16g22kcal2.1g1.1g1.1g0g
Arvot/100g100g141kcal13.2g6.8g6.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=233044