Karppi Parsajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha.

Laita kaikki paitsi emmentalraaste uunivuokaan.

Ripottele päälle raaste ja paista 200asteessa noin tunti.

Tarjoile raejuuston ja majoneesin kanssa!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 12g4.3kcal0.6g0.2g0g0.3g
Jauheliha, sika-nauta 14g31kcal2.5g0g2.4g0g
Juustoraaste emmental punaleima0.9g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3g10kcal0.1g0.1g1.1g0g
Pekoni, paistettu 0.7g3.6kcal0.1g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g106kcal7.2g0.6g8.4g0.6g
Valittu annoskoko31g53kcal3.6g0.3g4.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g26kcal1.8g0.2g2.1g0.2g
Arvot/100g100g170kcal11.6g1g13.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274886