Sunnuntai-rouhesämpylät

Lämmitä vesi +42 asteeseen ja liota sokeri ja suola.

Yhdistä toisessa astiassa suurin osa sämpyläjauhoista ja kuivahiiva.

Yhdistä taikina-ainekset ja vatkaa lisäten samalla loput jauhot.

Lisää loppuvaiheessa huoneenlämpöinen margariini.

Anna kohota 30 min.
tee joko pyöreitä tai soikeita sämpylöitä ja anna kohota vielä liinan alla 30 min.
Voitele vedellä, ja paista 225 asteessa noin 12- 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Krista73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)13g44kcal1.5g8.7g0.2g0.6g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen8.8g63kcal0g0g7g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Vesi8.8g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g219kcal3g18.2g14.4g1.2g
Valittu annoskoko31g109kcal1.5g9.1g7.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna16g55kcal0.8g4.6g3.6g0.3g
Arvot/100g100g352kcal4.8g29.3g23.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122716