KANARISOTTO

Paista pannulla 400 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita.

Lisää 6 dl vettä, 3dl riisiä, kanaliemikuutio ja pussi pakaste herne-maissi-porkkanaa.

Anna kiehua vähän aikaa ja lopuksi miedolla lämmöllä anna risoton kypsyä rauhassa meheväksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin Fileesuikaleet Hunaja (Atria), annos 200g15g21kcal2.3g0.4g1.1g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaton 8.8g13kcal0.3g2.8g0g0.1g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.4g1kcal0g0g0.1g0g
Apetit herne maissi porkkana 200g7.3g5kcal0.2g0.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g78kcal5.6g8.2g2.6g0.2g
Valittu annoskoko31g39kcal2.8g4.1g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g20kcal1.4g2.1g0.7g0.1g
Arvot/100g100g126kcal9g13.2g4.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211396