Tanjan espanjalainen munakas

Kuullota oliiviöljyssä valkosipuli ja tomaattipyree.

Lisää tomaatit ja perunat, paista kunnes perunat saaneet väriä molemmilta puolilta.

Lisää päälle vatkattu muna-maitoseos.

Mausta suolalla ja oreganolla.

Pienennä levy ja anna munakkaan hyytyä valmiiksi.

Kun pinta lähes hyytynyt lisää päälle halutessasi edam-raaste ja pieniä nokareita pestoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tasetala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)11g14kcal1.2g0g1g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 2.5g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen5.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 8.2g4.5kcal0.1g1.1g0g0.1g
Oliiviöljy 0.5g4.9kcal0g0g0.5g0g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.8g0.7kcal0g0.2g0g0g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g1.6g4.4kcal0.5g0g0.3g0g
Pesto (Pirkka)0.4g2.5kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g67kcal3.8g3.4g4.2g0.4g
Valittu annoskoko31g34kcal1.9g1.7g2.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g17kcal1g0.9g1.1g0.1g
Arvot/100g100g108kcal6.1g5.5g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335092