Jauhelipata

Ruskista jauheliha (rasvaa 10%) padassa, lisää pilkotut juurekset, mausteita (esim rosmariini, pippureita, laakerinlehtiä) ja vettä, jotta ainekset peittyvät hyvin.

Keitä jonkin aikaa, lisää pilkotut perunat, tarkista suola ja veden määrä, keitä kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g7g12kcal1.3g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Palsternakka 2.6g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.3g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 5.3g4kcal0.1g0.8g0g0.1g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Lanttu 4.4g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Selleri, annos 50g2.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g46kcal2.8g3.8g1.6g1g
Valittu annoskoko31g23kcal1.4g1.9g0.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna16g12kcal0.7g1g0.4g0.3g
Arvot/100g100g75kcal4.5g6.1g2.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101970