Juusto-porokeitto

Kuori perunat ja pilko ne sopiviksi paloiksi.

Viipaloi porkkana.

Perunoiden ja porkkanoiden kiehuessa kypsennä poronkäristys pannulla ohjeen mukaan.

Mausta runsaalla suolalla ja pippurilla.

Lisää poro kypsien perunakuutioiden ja porkkanoiden joukkoon.

Viipaloi sekaan Koskenlaskija-paketit.

Sekoita, kunnes juusto sulaa keittoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 3.5g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g4.2g5.5kcal0.8g0g0.3g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g4.4g11kcal0.8g0g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g39kcal3.4g1.2g2.6g0g
Valittu annoskoko31g20kcal1.7g0.6g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna16g10kcal0.9g0.3g0.7g0g
Arvot/100g100g63kcal5.5g1.9g4.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197929