Tomaattikalkkunapasta

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä, lisää kuutioitu kalkkuna ja tomaattimurska.

Anna kiehahtaa 10min ja lisää mausteet.

Keitä pasta, kaada kastike pastan sekaan ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g7g5.3kcal1.1g0.1g0g0g
Tomaattimurska 7g2.1kcal0g0.4g0g0.1g
Sokeri 0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 14g15kcal0.6g2.7g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.4kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g58kcal3.4g6.8g1.4g0.6g
Valittu annoskoko31g29kcal1.7g3.4g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g14kcal0.9g1.7g0.4g0.2g
Arvot/100g100g93kcal5.5g11g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267240