Tomaattipasta

Kuullota 1 rkl öliiviöljyssä 2 sipulia ja 2 valkosipulinkynttä ja lisää 500 g mielellään luumutomaatteja, mutta toki muutkin tomaatit käy. Mausta suolalla, mustapippurilla ja oreganolla ja hauduttele noin 15 min. Lisää lopuksi basilikaa.

Keitä lisäksi pastaa.

Yhdessä annoksessa on noin 232 kcal, jos kuivapastaa on keitetty noin 50 g per ruokailija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g20g3.9kcal0.1g0.7g0.1g1.2g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Barilla pipe rigatte (Barilla), annos 200g7.8g26kcal1g5.2g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g72kcal2.2g12.2g1.6g3.4g
Valittu annoskoko31g36kcal1.1g6.1g0.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna16g18kcal0.6g3.1g0.4g0.9g
Arvot/100g100g117kcal3.5g19.7g2.6g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237828