Rypsiporsas fileeviipalekastike

Paista margariinissä fileeviipaleet ja sipulit kauniin ruskeiksi.

Lisää hiukan vettä ja anna hautua kymmenen minuuttia.

Lisää kerma ja tarjoile perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas fileeviipale (Hk), annos 300g14g15kcal3.4g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Margariini 80% keskiarvo0.7g5kcal0g0g0.6g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g12g13kcal0.4g0.4g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g69kcal7.8g1.2g4g0.2g
Valittu annoskoko31g35kcal3.9g0.6g2g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g17kcal2g0.3g1g0.1g
Arvot/100g100g111kcal12.5g1.9g6.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310486