Nakkikeitto

Kiehauta vesi, murenna joukkon lihaliemikuutiot.

Lisää jäiset kasvissuikaleet ja peruna-purjosekoitus.

Keitä 5 min.

Paloittele joukkoon nakit, kiehauta.

Pinnalle paljon hienonnettua persiljaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 664 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g4.7g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Persilja 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Peruna & keittokasvikset (Apetit), annos 200g7g4kcal0.1g0.9g0g0g
Aito nakki kevyt (Hk), annos 41g4.7g7.3kcal0.7g0.1g0.5g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g28kcal1.8g2.8g1.2g0g
Valittu annoskoko31g14kcal0.9g1.4g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna16g7kcal0.5g0.7g0.3g0g
Arvot/100g100g45kcal2.9g4.5g1.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313703