Rahkaletut

Tee lettutaikina maidosta, kananmunista, spelttijauhoista ja rahkasta.

Mausta suolalla ja sokerilla.

Öljyn voi lisätä joko taikinaan tai pannulle.

Anna taikinan turvota noin puolituntia.

Annoksesta tulee noin 25-30 lettua (lettupannulla paistettuna).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Suze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala2.8g9kcal0.4g1.7g0.1g0.3g
Maitojuoma, profeel, valio9g1.9kcal0.3g0.2g0g0.1g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 2.8g1.2kcal0.3g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 2.8g3.9kcal0.4g0g0.3g0g
Oliiviöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g12g7.6kcal1.3g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g66kcal5.4g6.4g2.2g0.8g
Valittu annoskoko31g33kcal2.7g3.2g1.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna16g17kcal1.4g1.6g0.6g0.2g
Arvot/100g100g106kcal8.7g10.3g3.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71040