Turskakeitto

Laita turkapalat, kalaliemikuutio ja vesi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto.

Lisää peruna-keittojuurekset, palsternakka ja pippurit, keitä 10min.

Tarkista maku

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Dinivian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 4.2g3.2kcal0.7g0g0g0g
Peruna-keittojuurekset (Pirkka), annos 750g11g6.9kcal0.2g1.3g0g0g
Palsternakka 2.1g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Kalaliemikuutio 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g24kcal1.8g3.2g0g0.2g
Valittu annoskoko31g12kcal0.9g1.6g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g6kcal0.5g0.8g0g0.1g
Arvot/100g100g39kcal2.9g5.1g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409075