Perukan peurakeitto

Keitä peuranlapa, sipulit, porkkanat laakerilehtien, pippurin ja liperin kanssa kypsiksi n.1,5h.

Nosta lapa liemestä ja lisää pilkotut potut.

Irroita lihat luista ja kun potut on kypsiä lisää lihat ja lihaliemi keittoon.

Tarkista maku ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g9g15kcal2g0g0.7g0g
Peruna, vanha, kuorittu 14g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Porkkana 2.8g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g55kcal4.6g5g1.4g0.4g
Valittu annoskoko31g28kcal2.3g2.5g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g14kcal1.2g1.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g89kcal7.3g8g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120839