Jauhelihakeitto hirvenlihalla

Kaikki ruoka aineet kattilaan kiehumaan osa paistinpannut kautta

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 12g8.8kcal0.2g1.8g0g0.1g
Lanttu 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 3.1g1kcal0g0.2g0g0.1g
Soijakastike 1.4g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.9g0kcal0g0g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g0.4g2kcal0g0g0.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.8g6.2kcal0.7g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g39kcal2g4.4g1.2g0.4g
Valittu annoskoko31g19kcal1g2.2g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g10kcal0.5g1.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g62kcal3.2g7.1g1.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149877