Jauhelihakeitto, 10 %, peruna keittojuures

Ruskista jauheliha, lisää sipulit, mausta.

Keitä lihaliemikuutioissa perunat.

Lisää keittojuurekset.

Lisää jauheliha sipuliseos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 444 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7g12kcal1.3g0g0.7g0g
Keittojuurekset(pakaste) (Eldorado), annos 200g5.3g1.7kcal0.1g0.2g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 7g5.4kcal0.1g1.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g39kcal3g2.8g1.4g0.2g
Valittu annoskoko31g20kcal1.5g1.4g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g10kcal0.8g0.7g0.4g0.1g
Arvot/100g100g63kcal4.8g4.5g2.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201571