Mummon maukas mustikkapiirakka

Vispaa 0,75 desiä sokeria 100 g. voin kanssa vaahdoksi.

Lisää muna ja kuivat aineet.

Levitä taikina vuoalle.

Levitä mustikat (5dl) vuokaan.

Sekoita maitorahka, 0,75 dl sokeria ja yksi muna.

Kaada seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Mustikkapiirakka on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.7g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g2.8g21kcal0g0g2.3g0g
Mustikka metsä- 10g4.3kcal0g0.6g0.1g0.3g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki7g3.9kcal0.6g0.4g0g0g
Kaurahiutale 1.1g4.2kcal0.2g0.6g0.1g0.1g
Kananmuna kuoreton 3.1g4.4kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g129kcal3.2g15.8g5.6g1g
Valittu annoskoko31g65kcal1.6g7.9g2.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna16g32kcal0.8g4g1.4g0.3g
Arvot/100g100g207kcal5.1g25.3g9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235271