Rahkalettu

Sekoita purkillinen rahkaa, kaksi kananmunaa ja puoli desiä vehnäjauhoja tasaiseksi seokseksi.

Lisää ruokalusikallinen sokeria ja suolaa maun mukaan.

Paista öljytyllä pannulla paksuna lettuna.

Kevyempi versio: korvaa sokeri makeutusaineella tai jätä kokonaan pois, käytä yksi kokonainen kananmuna ja kaksi valkuaista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Piirula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki20g11kcal1.7g1g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)7.8g10kcal0.9g0g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.3g8kcal0.2g1.6g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.9g3.8kcal0g0.9g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g72kcal5.6g7g2.2g0.2g
Valittu annoskoko31g36kcal2.8g3.5g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g18kcal1.4g1.8g0.6g0.1g
Arvot/100g100g116kcal9g11.3g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108747