Perunamakkara, Vasken

Ainekset etiketistä; Peruna 50%, sianliha 20%, siankieli 20% (liha ja lihaan verrattavia aineksia 40%, Huom! lihan ja kielen suhde on arvaus), sipuli, suola 1,2% ja pippuri.

Annos 200g.

Paistetaan uunissa 225c, n.30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Jarppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha keskiarvo 6.2g14kcal1.1g0g1g0g
Kieli naudan 6.2g13kcal1g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 16g12kcal0.3g2.4g0g0.2g
Vesi0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g79kcal4.8g5.2g3.8g0.6g
Valittu annoskoko31g39kcal2.4g2.6g1.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g20kcal1.2g1.3g1g0.2g
Arvot/100g100g126kcal7.7g8.3g6.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109641