Feta-jauhelihapaistos

Jauheliha, muna, kerma, jugurtti, sipuli ja valkosipuli tasaiseksi taikinaksi.

Maustetaan maun mukaan esim.

yrttisuolaa, paprikajauhetta, chilijauhetta ja basilikaa.

Taikinasta tehdään voipaperille tasainen noin sentin paksuinen levy.

Laitetaan keskelle fetaa ja suolakurkkua (myös tuoretta oreganoa ja oliiveja voi laittaa).

Rullataan voipaperin avulla pötköksi ja suljetaan päät tarkasti.

Laitetaan uuniin 180 astetta ja noi 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Kicka74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 16g36kcal3g0g2.7g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 5.9g13kcal0.8g0.1g1.1g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)1.8g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.2g3.9kcal0g0g0.4g0g
Suolakurkku (Regalo), annos 100g2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 2.3g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g119kcal8.4g1g9.2g0g
Valittu annoskoko31g60kcal4.2g0.5g4.6g0g
Annoskoko puolitettuna16g30kcal2.1g0.3g2.3g0g
Arvot/100g100g190kcal13.4g1.6g14.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118804