Jauheliha-fetakastike

Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla (esim chili, valkosipuli-/sipulijauhe, aromisuola).

Lisää sekaan tomaattimurska ja ruokakerma.

Kiehauta.

Sekoita joukkoon murskattu feta ja hauduta hetken.

Tarjoa esimerkiksi pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka10g18kcal2.1g0g1g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g5.2g2.9kcal0.2g0.3g0.1g0g
Feta, apetina classic (Arla), annos 100g2.6g6.8kcal0.4g0g0.6g0g
Tomaattimurska 13g3.8kcal0.1g0.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g62kcal5.6g2g3.4g0.4g
Valittu annoskoko31g31kcal2.8g1g1.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g16kcal1.4g0.5g0.9g0.1g
Arvot/100g100g99kcal9g3.2g5.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135570