Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 7.8g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g7.8g31kcal0g7.7g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.8g2.2kcal0g0.5g0g0.2g
Raparperi 7.8g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g73kcal0.2g17.6g0g0.8g
Valittu annoskoko31g37kcal0.1g8.8g0g0.4g
Annoskoko puolitettuna16g18kcal0.1g4.4g0g0.2g
Arvot/100g100g118kcal0.3g28.2g0g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144731