Mämmikakku

Mämmi+sokeri vatkataan, kananmunat lisätään yksitellen, mut kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan vuorotellen sulanneen rasvan kanssa.

Paitetaan 185 asteessa ja 45 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Sicilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mämmi9g12kcal0.3g3.1g0.1g0g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g4.8g6.9kcal0.6g0g0.5g0g
Margariini 80% keskiarvo3.1g22kcal0g0g2.5g0g
Perunajauhot,rainbow6.3g20kcal0g5.1g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 2g7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g180kcal2.2g30g6.2g0.4g
Valittu annoskoko31g90kcal1.1g15g3.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g45kcal0.6g7.5g1.6g0.1g
Arvot/100g100g289kcal3.5g48.1g9.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172901