Rahkajuustoleipä

Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Juniusc
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 8.7g12kcal1.1g0g0.9g0g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g11g6.8kcal1.3g0.4g0g0g
Soijajauho rasvainen 1.8g8.6kcal0.6g0.4g0.4g0.2g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 1.1g3.4kcal0.3g0.1g0.2g0.3g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)1.1g2.7kcal0.2g0.4g0.1g0.3g
Seesaminsiemen, kuorineen 1.1g7.1kcal0.3g0.1g0.6g0.1g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen1.3g10kcal0g0g1.1g0g
Oltermanni, perinteinen5.3g19kcal1.3g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g141kcal10.2g3.2g9.6g1.8g
Valittu annoskoko31g70kcal5.1g1.6g4.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna16g35kcal2.6g0.8g2.4g0.5g
Arvot/100g100g224kcal16.2g5.1g15.3g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256603