Broileri-katkarapu-parsakaaligratiini

Ruskista ja mausta broileri.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään, mausta, lisää broileri ja parsakaali, siirrä uunivuokaan ja paista 45 min 200 asteessa.

Lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min tai kunnes juusto on sulanut sopivasti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Arkijuustoraaste (Valio)3.1g12kcal0.9g0g0.8g0g
Parsakaali brokkoli 6.3g2.2kcal0.3g0.1g0g0.2g
Kuohukerma,valio,2dl6.3g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu6.3g19kcal0.3g0.3g1.9g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell9g10kcal2.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g128kcal7.6g1.2g10.2g0.4g
Valittu annoskoko31g64kcal3.8g0.6g5.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g32kcal1.9g0.3g2.6g0.1g
Arvot/100g100g205kcal12.1g1.9g16.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297382