Lime-Korianterilohi Dasilva

850 g ruodotonta kalafileetä , esim.

kirjolohta
2 rkl limettimehua
1 rkl korianterin siemeniä
mustapippuria myllystä
1/2 dl Valio pastajuusto raastetta

Laita ruodottomaksi ja nahattomaksi perattu filee pienehköön, suunnilleen fileen kokoiseen uunivuokaan.

Valele kala limettimehulla.

Rouhi morttelissa korianterin siemenet.

Hiero kalan pintaan.

Jauha pinnalle mustapippuria.

Ripottele päälle juustoraaste.

Kypsennä uunin keskiosassa 175 asteessa n. 25 min tai kunnes kala on lähes kypsä.

Laita grillivastus päälle.

Kypsennä vielä 3 - 5 min eli kunnes kala saa väriä.

Tarkkaile paistumista, ettei pinta kuitenkaan pääse palamaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Dasilva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 30g58kcal5.5g0g4g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g0.8g0.2kcal0g0.1g0g0g
Pastajuusto valio mustaleima1g4kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g124kcal11.6g0.2g8.6g0g
Valittu annoskoko31g62kcal5.8g0.1g4.3g0g
Annoskoko puolitettuna16g31kcal2.9g0.1g2.2g0g
Arvot/100g100g197kcal18.5g0.3g13.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334912