Jauheliha-papu-tomaatti-chilikastike

Ruskista jauheliha.

Mausta se kahdella teelusikallisella jauhelihamaustetta.

Sekoita joukkoon tomaattimurskat.

Anna hautua 10 minuuttia.

Lisää joukkoon valutetut pavut ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Wolferin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)8.5g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)8.5g3kcal0.1g0.6g0g0.1g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g5.5g4.7kcal0.3g0.9g0g0.4g
Pirkka naudan jauheliha 400g8.8g20kcal1.7g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g62kcal4.4g4.4g3g1g
Valittu annoskoko31g31kcal2.2g2.2g1.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna16g16kcal1.1g1.1g0.8g0.3g
Arvot/100g100g99kcal7g7g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129791