Heidin kana-makaroni salaatti

Keitä makaronit ja paista (ja mausta) broilersuikaleet.

Silppua 1/2 ruukkua rucolaa, jääsalaattia ja lehtisalaattia + lisää 1pss herne-maissi-paprika sekoitusta.

Sekoita kaikki yhteen ja herkuttele fetajuuston, aurinkokuivattujen tomaattien sekä kevyen saluti kastikkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell11g12kcal2.5g0g0.2g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Lehtisalaatti (Ruukkusalaatti), annos 50g0.9g0.1kcal0g0g0g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka3.7g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Makaroni, keitetty, suolaa 15g14kcal0.4g2.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g58kcal6g6.6g0.4g0.4g
Valittu annoskoko31g29kcal3g3.3g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g15kcal1.5g1.7g0.1g0.1g
Arvot/100g100g93kcal9.6g10.6g0.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98566