Juuressosekeitto

Keitä juurekset ja survo keitinliemineen.

Lisää ruokakerma, herneet, suolaa, pippurirouhetta, aromisuolaa sekä yrttejä.

Kiehauta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Sara15
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 5.9g4.7kcal0.1g1g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 2.3g1.8kcal0g0.4g0g0g
Selleri, annos 50g1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Lanttu 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g2.9g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Herne 2.3g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g27kcal0.6g3.8g0.6g0.8g
Valittu annoskoko31g14kcal0.3g1.9g0.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna16g7kcal0.2g1g0.2g0.2g
Arvot/100g100g43kcal1g6.1g1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282644