Kesäkurpitsakeitto

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Kuullota sipulia pienessä määrässä öljyä (itse käytän öljysumutinta).

Lisää kesäkurpitsa ja sekoittele pari minuuttia.

Lisää joukkoon valkosipuli, fondi, tomaattimurska, mausteet ja puolisen litra vettä.

Sekoita ja hauduta puolisen tuntia.

Maista, mausta lisää tai lisää vettä.

Lisää makronit ja siskonmakkarapalloset.

Anna kiehua, kunnes pasta on kypsää (n. 6 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 6.2g1.1kcal0g0.2g0g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g8.8g3.1kcal0.1g0.6g0g0g
Sokeri 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Siskonmakkara (Korpela), annos 100g5.3g13kcal0.6g0g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.8g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ruispasta runsaskuituinen (Torino), annos 40g0.7g2.3kcal0.1g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g41kcal1.6g3.2g2g0.2g
Valittu annoskoko32g20kcal0.8g1.6g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g10kcal0.4g0.8g0.5g0.1g
Arvot/100g100g65kcal2.5g5.1g3.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=414876