Kirjolohta uunissa

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Laita kala vuokaan, hiero pintaan mineraalisuola ja sitruunapippuri.

Leikkaa päälle tuore ruohosipuli.

Paista keskitasolla 200 asteessa tunnin verran.

Samassa uunissa valmistuu kesäkurpitsa-broccoli-lisäke!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee, uunissa paistettu (keskikok. annos)28g66kcal5.5g1.2g4.4g0g
Ruohosipuli, tuore2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g136kcal11g2.6g9g0g
Valittu annoskoko31g68kcal5.5g1.3g4.5g0g
Annoskoko puolitettuna16g34kcal2.8g0.7g2.3g0g
Arvot/100g100g217kcal17.6g4.2g14.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=425155