Kolmen riisin risotto

Kuullota huuhdottua riisiä öljytilkassa.

Lisää silputtu sipuli ja hauduta hetkinen.

Lisää vettä ja valkoviiniä pari desiä kerrallaan sitä mukaa kun riisi imee sitä.

Ekaan vesierään lisää myös kasvisfondi.

Anna poreilla kypsäksi, n. 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen riisi, luomu (Makrobios), annos 50g1.6g5kcal0.1g1.1g0g0.1g
Musta riisi luomu (Makrobios), annos 100g1.6g5.7kcal0.1g1.2g0g0.1g
Basmatiriisiä Himalajalta luomu reilunkaupan2.3g8.2kcal0.2g1.8g0g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.9g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkoviini kuiva 5.5g3.8kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g52kcal0.8g8.8g0.6g0.6g
Valittu annoskoko32g26kcal0.4g4.4g0.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g13kcal0.2g2.2g0.2g0.2g
Arvot/100g100g83kcal1.3g14g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225275