Pastaa tomaatteja ja pekonia tinjamin kera

Laita pasta vesi kiehumaan.

Veden kiehumista odotellessa aloita kastikkee valmistelu.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Paahda pekonia miedolla lämmöllä paistinpannulla kunnes alkaa hieman saamaan väriä.

Lisää silputtu purjo ja puolitetut kirsikkatomaatit (myös normaalit tomaatit käy).

Lisää RUNSAASTI tinjamia.

Anna kastikkeen muhia miedolla lämmöllä.

Lisää tarvittaessa hieman pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty19g26kcal1g5.2g0.1g0.6g
Purjosipuli 2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen4.7g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g, paistettu 5.6g17kcal1.2g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g89kcal4.4g11g2.8g1.4g
Valittu annoskoko31g45kcal2.2g5.5g1.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna16g22kcal1.1g2.8g0.7g0.4g
Arvot/100g100g142kcal7g17.6g4.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234311