Porojauhelihakastike

Paista kantarellit poistaen liian nesteen.

Lisää joukkoon porojauheliha ja vaikka tähteeksi jäänyt kypsä porsaanfileepala pilkottuna.

Tee kastike erikseen pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta kanaliemikuutioilla, mascarponejuustolla ja kasvirasvasekoitteella.

Tarkista maku.

Tarjoile keitettyjen perunoiden ja puolukkahillon kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Senora

Senora sanoi...

Osa aineksista on arvioitu, ei punnittu. Esim. voita vähentämällä saa tietysti kevyempää. Näin sain kuitenkin käytettyä tähteeksi jääneen kuivan porsaanfileepalan mukavasti ja halusin tehdä maistuvaa ruokaa miehelleni.

tiistai 21.10.2014 klo 09:19

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porojauheliha, Pirkka5.2g7.3kcal1.2g0g0.3g0g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 2.1g2.6kcal0.4g0g0.1g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g6.3g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Herkkusienikastike Knorr 22 g/pss0.9g3.6kcal0.1g0.4g0.2g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.4g1.1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g4.2g3.5kcal0.1g0.2g0.3g0g
Mascarpone,italialainen tuorejuusto 100g1g1kcal0g0g0.6g0g
Voi 0.8g6.1kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g53kcal4g1.8g4.6g0.2g
Valittu annoskoko31g27kcal2g0.9g2.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g13kcal1g0.5g1.2g0.1g
Arvot/100g100g85kcal6.4g2.9g7.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443653