Pasta bolognese

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon pilkottu valkosipuli, raastettu porkkana ja kesäkurpitsa ja pastakastike sekä 2dl vettä, anna hautua 15 minuuttia.

Keitä spagetti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Kathy74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)8.9g20kcal1.7g0g1.5g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)8.7g4kcal0.1g0.7g0.1g0.1g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi4.5g0kcal0g0g0g0g
Täysjyvädurum spagetti (Torino), annos 100g6.7g22kcal0.9g4.3g0.2g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g96kcal5.6g10.6g3.6g1.4g
Valittu annoskoko31g48kcal2.8g5.3g1.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna16g24kcal1.4g2.7g0.9g0.4g
Arvot/100g100g153kcal8.9g16.9g5.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135786