Kasviskeitto ala hehtaari

Kuumenna vesi+liemikuutio, lisää jäiset kasvikset pussista.

Keitä noin 15-20 min. Lisää paloiteltu juusto, keitä kunnes juusto sulaa, soseuta vaikka sauvasekoittimella.

Mausta 1-2 tl suolalla ja 2-3 rkl rakunalla.

Todella herkullista.

Kokeile muitakin juustoja, ainakin viherpippuri sopii tosi hyvin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio 0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g3.9g11kcal0.7g0g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Apetit peruna ja keittokasvis (Apetit), annos 100g12g6.7kcal0.2g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g36kcal1.8g3g1.8g0g
Valittu annoskoko31g18kcal0.9g1.5g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna16g9kcal0.5g0.8g0.5g0g
Arvot/100g100g58kcal2.9g4.8g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160250