Borssikeitto kasviksista

Kuori ja pieni tuoreet punajuuret.

Lisää porkkana ja kaali.

Laita kattilaan kasvisliemikuutio ja noin 7 dl vettä sekä ruokalusikallinen punaviinietikkkaa (ja hieman säilykepunajuurien lientä).

Lisää teelusikallinen rosmariinia ja toinen timjamia
Keitä niin kauan, että ainekset ovat pehmenneet.

Voit myös soseuttaa keiton sauvasekoittimella.

Tarjoa keitto vaikka lisäämällä ruokalusikallinen kevyttä ruokakermaa tai pippuriruokakermaa smetanan sijasta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 805 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 5.9g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkokaali keräkaali 3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.7g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g11kcal0.2g2g0g0.8g
Valittu annoskoko31g5kcal0.1g1g0g0.4g
Annoskoko puolitettuna16g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Arvot/100g100g17kcal0.3g3.2g0g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337337