Jauhiskeitto

Jauheliha kattilan pohjalle ruskistumaan, sipuli joukkoon, samoin valkosipuli ja selleri.

Mausteita maun mukaan ja vesi ja tomaattimurska kiehumaan.

Kevyttä?

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1612 grammaa

Jojo56
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g3.2g5.5kcal0.6g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka2.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)7.6g3kcal0.1g0.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (ES) 1 klp=11g0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g4.9g2kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g24kcal1.6g2.2g0.6g0g
Valittu annoskoko31g12kcal0.8g1.1g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna16g6kcal0.4g0.6g0.2g0g
Arvot/100g100g38kcal2.5g3.5g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=280934