Japanilainen kala

1. Viipaloi kalafileet kolmioiksi.

2. Laita kalat kiehuvaan viiniin kattilaan.

Lisää tuoretta inkivääriä ja soijaa.

Keitä kalaa viinissä 5 min. (Punaviinin tilalla oikesti valkoviini.)

3. Höyrytä kalaa 10 minuuttia kiehuvan viinin yläpuolella esimerkiksi metallisessa siivilässä.

4. Paahda seesaminsiemenet kuivassa pannussa ja lisää viinikastikkeeseen.

5. Tarjoile kala soija-viinikastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alkoholiton punaviini (Ebony vale), annos 160g9g1.9kcal0g0.4g0g0g
Puna-ahven savustettu 16g19kcal2.8g0g0.8g0g
Soijakastike 4.7g2.8kcal0.2g0.4g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.8g5.4kcal0.2g0.1g0.5g0.1g
Sokeri 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g59kcal6.4g2.2g2.6g0.2g
Valittu annoskoko32g29kcal3.2g1.1g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g15kcal1.6g0.6g0.7g0.1g
Arvot/100g100g93kcal10.2g3.5g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107271