Kesäkurpitsaohukaiset

1 kesäkurpitsa raastettuna (n. 8 dl)
4 rkl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
1 dl persiljaa
1 dl juustoraastetta
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
Paistamiseen rypsiöljyä
Sekoita ohukaisainekset tasaiseksi taikinaksi.

Kuumenna ohukaispannu ja laita jokaiseen syvennykseen öljyä.

Nosta joka syvennykseen ohukaistaikinaa.

Paista kunnes ohukainen on kauniin ruskea ja käännä se. Paista ohukainen kauniin ruskeaksi myös toiselta puolelta.

Annoksesta tulee n. 12 kpl

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Anusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 19g3.4kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.5kcal0.2g1.3g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki4.7g4.2kcal0.7g0.1g0.1g0g
Sipuli kuivattu 0.5g1.3kcal0g0.2g0g0.2g
Rypsiöljy 0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g54kcal3.2g4.2g2.4g0.8g
Valittu annoskoko32g27kcal1.6g2.1g1.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna16g14kcal0.8g1.1g0.6g0.2g
Arvot/100g100g85kcal5.1g6.6g3.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113470