Kaura-karpalokeksit

Sekoita kuivat aineet, sitten sulatettu rasva ja lopuksi muna ja karpalot.

Kokkareita pellille ja paista 225 asteessa n. 8 min. Karpalot voi jättää pois tai laittaa tilalle rusinoita/korintteja.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl8.7g30kcal1.2g4.9g0.6g1g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 7.2g38kcal0g0g4.3g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 6.2g25kcal0g6.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g5kcal0.1g1g0g0.1g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 4g5.7kcal0.5g0g0.4g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g3.6g13kcal0g3.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g234kcal3.6g30.6g10.6g2.6g
Valittu annoskoko32g117kcal1.8g15.3g5.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna16g59kcal0.9g7.7g2.7g0.7g
Arvot/100g100g372kcal5.7g48.6g16.8g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122658