Pata porsaan sydämestä

Paista pekonisilppua hetki omassa rasvassaan.

Lisää puhdistettu ja paloiteltu sydän pienissä erissä ja ruskista.

Kaada olut nesteeksi.

Anna kiehua hiljaisella tulella 30-60 minuuttia.

Lisää paloitellut kasvikset ja keitä vielä n. tunnin verran, tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarvittaessa suurusta vehnäjauhosuurusteella.

Mausta suolalla, pippurilla ja muilla haluamillasi mausteilla.

Lisukkeeksi sopii perunamuusi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 2g4.5kcal0.3g0g0.4g0g
Porsaan sydän raaka, annos 100g10g12kcal1.7g0.1g0.4g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 7g3kcal0g0.3g0g0g
Lanttu 2.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Ruusukaali 3.5g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika punainen 2.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g45kcal4g1.8g1.6g0.8g
Valittu annoskoko31g23kcal2g0.9g0.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna16g11kcal1g0.5g0.4g0.2g
Arvot/100g100g72kcal6.4g2.9g2.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142959