Carbonarakastike (Keto/lowcarb)

Paista pekoni.

Kuullota valkosipuli pekonin rasvassa, Lisää tuorejuusto ja kerma.

Lisää pekoni ja anna muhia hetki.

Syö pastan kera (normi ruokavalio) ja sopii myös karpeille kasviksille.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Bluemoon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan Pekoni filee, HK14g22kcal2.8g0g12.1g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 5.6g16kcal0.6g0.2g1.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 11g37kcal0.2g0.3g3.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g152kcal7.4g1.4g35g0g
Valittu annoskoko32g76kcal3.7g0.7g17.5g0g
Annoskoko puolitettuna16g38kcal1.9g0.4g8.8g0g
Arvot/100g100g242kcal11.7g2.2g55.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217632