Hapankaalipata (Fineli)

Hauduta hetki silputtua sipulia.

Leikkaa liha pieniksi paloiksi ja ruskista hyvin.

Sekoita ruskistettu liha sipulin joukkoon pannuun ja lisää hapankaali sekaan.

Lisää smetana, hienoksi pilkottu paprika, ripaus suolaa ja 2 rkl paprikajauhetta.

Sekoita hyvin ja siirrä vuokaan.

Anna vielä kypsyä uunissa 30-40 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 13g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Sianliha keskiarvo 9g21kcal1.7g0g1.5g0g
Sipuli 1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Voi 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Paprika punainen 2.7g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Paprikajauhe 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Smetana, rasvaa n. 40 % 4.7g18kcal0.1g0.1g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g94kcal3.8g1.6g7.8g1g
Valittu annoskoko32g47kcal1.9g0.8g3.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna16g24kcal1g0.4g2g0.3g
Arvot/100g100g149kcal6g2.5g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241824