Karpin kanaparsakaalivuoka

Esikypsennä parsakaalia höyryssä, ruskista ja mausta broilerpalat öljyssä.

Pinoa kerroksittain öljyttyyn uunivuokaan ja kaada sulatejuustokermaseos päälle.

Gratinoi uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 15g5.4kcal0.7g0.3g0g0.4g
Maistuva, Broilerin ohutleike fileestä, naturell (Atria), annos 110g11g12kcal2.5g0g0.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g2.7g7.7kcal0.5g0g0.6g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl2.2g7.4kcal0g0.1g0.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g71kcal7.4g0.8g3.8g0.8g
Valittu annoskoko31g36kcal3.7g0.4g1.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna16g18kcal1.9g0.2g1g0.2g
Arvot/100g100g113kcal11.8g1.3g6.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243672