Hallumi ja kermakasvikset

Paista hallumi neitsytkookosvoissa.

Höyrytä parsa.

Paista paprikat ja parsa samassa pannussa, jossa paistoin hallumin.

Lorauta sekaan tilkka kermaa, mausta suolalla, mustapippurilla ja valkosipulilla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Halloumi juusto11g32kcal2.3g0g2.5g0g
Neitsytkookosöljy, luomu (Aman prana), annos 10g0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Paprika punainen 6.7g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Parsakaali pakaste Rainbow13g2.5kcal0.4g0.3g0g0.3g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g1.4g2.3kcal0g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g79kcal5.6g1.4g5.6g0.8g
Valittu annoskoko31g40kcal2.8g0.7g2.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna16g20kcal1.4g0.4g1.4g0.2g
Arvot/100g100g126kcal8.9g2.2g8.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306235