Gluteeniton siemennäkkäri

Sekoita ainekset ja levitä kahdeksi ohueksi levyksi pellille.

Paista kauniin ruskeaksi.

Leikkaa levyt 12 osaan ja aseta uuniin(kiertoilma) kuivumaan 50 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 28 grammaa

Ankkavankka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g5.5g7.1kcal0.2g0.3g0.6g0g
Auringonkukansiemen 4.7g28kcal1.1g0.6g2.3g0.3g
Seesaminsiemen, kuorineen 2.8g19kcal0.8g0.2g1.6g0.3g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale2.3g1.4kcal0.2g0.1g0g1.7g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g2.8g14kcal0.7g0.9g0.8g0.8g
Fiber husk (1rkl=10g)0.5g0kcal0g0g0g0.4g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Kumina mauste (Mausteet), annos 2g0.9g3.5kcal0.2g0.4g0.2g0.1g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki6.2g3.5kcal0.5g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g168kcal8.6g6g12g7.2g
Valittu annoskoko32g84kcal4.3g3g6g3.6g
Annoskoko puolitettuna16g42kcal2.2g1.5g3g1.8g
Arvot/100g100g267kcal13.7g9.5g19g11.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339415